• voordelig geprijsd
  • minimaal 60 dagen proeftijd
  • audicien aan huis
  • 1 prijs voor alle zorgverzekeringen

Keuzemodule

Bij ‘hulp bij horen’ kunt u ervoor kiezen om de audicien bij u thuis te laten komen om uw hoortoestellen aan te passen. Wanneer dit wilt, cialisfrance24.com kiest u in de keuzemodule voor de optie ‘Thuis’. Vervolgens doorloopt u de rest van de keuzemodule, selecteert u de gewenste hoortoestellen en vult u uw gegevens in .

Audiogram

Om hoortoestellen bij u tuis te kunnen aanpassen,  hebben wij een audiogram nodig van een KNO-arts of audiologisch centrum. Zonder dit audiogram kunnen wij de hoortoestellen niet aanpassen! Meer weten over het audiogram? klik hier!

Intake

Wanneer wij de bestelling van u hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 48 uur contact met u op, om een afspraak te maken voor een telefonische intake. Tijdens deze intake stellen wij u een aantal vragen om uw situatie zo volledig mogelijk in kaart te brengen.
Aan het einde van het gesprek wordt uw hoortoestelkeuze besproken en geven wij u advies en maken we een afspraak voor de aanpassing. (+/-40 min)

De aanpassing van uw hoortoestellen

Tijdens de eerste afspraak bij u thuis, worden de hoortoestellen aangepast. Ze worden in eerste instantie door de computer automatisch ingesteld op uw gehoorverlies. Vervolgens testen we in uw eigen omgeving de eerste indruk en stellen we waar nodig de toestellen handmatig bij, totdat we een goede basis instelling hebben.  Tijdens de aanpassing geven we zoveel mogelijk tekst en uitleg over bijvoorbeeld de reiniging of de verschillende functies.
Aan het einde van deze afspraak wordt u gevraagd een eerste aanbetaling te doen van 50% van het totaalbedrag. (+/- 75 min)

Controles

Na 2 weken volgt er een telefonische controle. Wij stellen u dan een aantal vragen en horen dan graag uw eerste ervaring met de hoortoestellen. Er is natuurlijk ook ruimte voor vragen van uw kant. (+/- 20 min)
Na 4 weken volgt de aanpassing bij u thuis. Om eventuele aanpassingen zo goed mogelijk te kunnen doen, vragen we u vooraf een korte vragenlijst in te vullen. Aan de hand van uw antwoorden gaan wij opzoek naar de optimale instelling! (+/- 60 min)

Eindcontrole en afronding

En tot slot komen we na 2 maanden weer langs voor de eindcontrole en afronding van de proef. Tijdens deze controle doen we een test met woorden (spraaktest), kunnen er eventuele laatste aanpassingen worden gedaan en ronden we al het papier werk voor onder ander de zorgverzekering af. (+/- 60 min)

Betaling

Zoals eerder aangegeven, betaald u de eerste 50% tijdens de eerste afspraak. Het tweede deel van de betaling kan tijdens de eindcontrole worden gedaan. Betalen is mogelijk met pin, contant of op rekening.

Service

Wanneer er problemen zijn met de hoortoestellen, kunt u deze naar ons toesturen. U krijgt hiervoor een aantal speciale enveloppen, waar ons adres al op staat. Wij houden u vervolgens telefonisch of per mail op de hoogte van de status van de reparatie.
Ook wanneer u de instellingen van het hoortoestel later nog aangepast wil hebben kan dat door ze op te sturen met een ingevulde vragenlijst. Indien nodig nemen wij voor de aanpassing telefonisch contact met u op. Voor vragen en advies zijn wij natuurlijk ook altijd beschikbaar via telefoon of E-mail.