• voordelig geprijsd
  • minimaal 60 dagen proeftijd
  • audicien aan huis
  • 1 prijs voor alle zorgverzekeringen

Om een hoortoestel aan te kunnen schaffen en de juiste keuzes te maken, hebben wij een aantal korte vragen voor u. Als u de keuze module volledig heeft ingevuld, maken wij voor u een selectie van de bijpassende hoortoestellen, zodat u het hoortoestel kunt kiezen dat precies bij u past! Indien u meer wilt weten over de keuze module of over het bestellen in het algemeen, klik dan hier.

Hoe wilt u uw hoortoestel aanschaffen

Hier kunt u kiezen waar en hoe u wilt dat de hoortoestellen worden aangepast. U kunt kiezen voor een aanpassing in de winkel, bij u thuis of via nuHOREN (online). Klik op het vraagteken voor meer informatie over de verschillende opties

Winkel

Ik kom langs in de winkel voor de aanpassing van de hoortoestellen.

Thuis

Ik wil graag dat hulp bij horen bij mij thuis komt om de hoortoestellen aan te passen.

Online

Ga naar de online webwinkel om uw hoortoestellen uit te kiezen. Snel en voordelig!

selecteer

Zorgverzekeringscategorie

De zorgverzekering heeft 5 verschillende categorieën, waarbij categorie 1 de meest eenvoudige en categorie 5 de meest geavanceerde hoortoestellen binnen de zorg bevatten. Door middel van een vragenlijst van de zorgverzekering, wordt u ingedeeld voor in één van de categorieën. Wanneer u het beste van het beste zoekt, u nog geen recht hebt op vergoeding of wanneer u een onzichtbaar hoortoestel wilt, kies dan voor de optie privé aankoop.

Selecteer hier uw verzekeringscategorie. Weet u nog niet in welke categorie u valt? Vul dan de lange vragenlijst of korte vragenlijst in.

Categorie 1

Categorie 2

Categorie 3

Categorie 4

Categorie 5

Privé aanschaf


Aantal toestellen

Bent u slechthorend aan één zijde? Kies dan voor 1 hoortoestel. In de meeste gevallen adviseren wij bij gehoorverlies aan beide zijden om altijd voor 2 hoortoestellen te kiezen in verband met een beter spraakverstaan in rumoerige omgevingen. Wilt u hulp bij uw keuze? Neem gerust contact met ons op!


Klasse

Binnen iedere categorie bieden wij verschillende klassen hoortoestellen aan met verschillende prijzen. Wilt u hulp bij u keuze? Bel ons dan voor een intake gesprek, zodat wij u kunnen adviseren.

basis
extra
deluxe
exclusief
Spraak verstaan
Uiterlijk
Spraak in lawaai
Aanpasmogelijkheden

Type hoortoestel

Er zijn verschillende type hoortoestellen, wilt u meer weten over de voor en nadelen van de verschillende opties? Klik dan hier of bel 0514-76 90 26


Accessoires

Elk merk heeft zijn eigen hoortoestel accessoires. U kunt hier kiezen uit een afstandsbediening, Streamer, Streamer plus een TV oplossing of een complete set met een streamer, TV en telefoon oplossing en een microfoon. Wilt u weten wat de verschillende accessoires allemaal kunnen, klik dan hier voor een overzicht of neem contact met ons op.

afstands-bediening

streamer

streamer + televisie

hbh compleet


Reinigingspakket

Het standaard reinigingspakket zit bij de prijs in en wordt dus altijd meegeleverd! Wilt u een uitgebreider pakket, dan kunt u dat hier selecteren. Klik op het vraagteken om te zien welke producten er in het betreffende pakket zitten.

standaard

standaard+

extra

deluxe


Garantie en verzekering

Standaard krijgt u van ons 5 jaar garantie en 5 jaar service. Klik hier voor meer informatie over de service en garantie regelingen van hulp bij horen. U kunt er ook voor kiezen om voor een eenmalig bedrag de hoortoestellen te verzekeren tegen schade, diefstal of verlies. Lees hier de voorwaarden van deze verzekering.


hoortoestellen

u kunt met de door u ingevulde gegevens kiezen uit de volgende hoortoestellen:

Er zijn validatie fouten opgetreden. Controlleer de velden van het formulier en probeer het nogmaals