Informatie hoorhulpmiddelen

Naast hoortoestellen zijn er vele andere mooie producten voor hulp bij gehoorverlies. Hieronder vindt u een klein overzicht met een korte uitleg. Wilt u meer weten over één van onze producten?

 

Tel: 0514-76 90 26      E-mail: sales@hulpbijhoren.nl

 

TV-oplossingen:

Hier vindt u kinbeugels en ringleiding systemen. Een kinbeugel kan worden gebruikt zonder hoortoestel en geeft extra versterking voor het luisteren naar radio, TV of luisterboeken. Wanneer u hoortoestellen draagt, maar nog steeds wat moeite heeft om TV en radio te verstaan, dan is een ringleiding ideaal. Deze stuurt het geluid van radio of TV rechtstreeks naar het hoortoestel, waardoor u het geluid door de hoortoestellen wordt aangepast aan uw gehoor.

Voor eenzijdige doofheid hebben we nog de Stereo4one. Deze hoofdtelefoon simuleert het stereo effect op één oor, voor een mooi, warm en duidelijk geluid.

 

Telefoons:

Hulp Bij Horen heeft Vaste telefoons, Dect-telefoons, mobiele telefoons en Smartphones voor slechthorenden en senioren. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Veel voorkomende functies van deze telefoons zijn:

  • Boostknop voor meer volume
  • Ringleiding
  • SOS knop
  • Grote toetsen
  • Extra helder geluid

Wek en waarschuwingssystemen:

Wek en waarschuwingssystemen hebben naast een luid volume vaak ook een flits of tril functie. U kunt hierbij denken aan wekkers, brandalarm, deurbellen en telefoonmelder.

Beveiligingscamera’s

Naast deurbellen heeft Hulp Bij Horen ook beveiligingscamera’s en deurbelcamera’s. Zo heeft u vanuit uw stoel zicht op wat er bij de deur gebeurt.
Luisterhulpen

Voor wanneer u een licht gehoorverlies heeft en nog niet toe bent aan een hoortoestel, biedt Hulp Bij Horen de luisterhulpen. Vaak zijn dit voor ingestelde universele apparaatjes met versterking gericht op een gemiddeld gehoorverlies. Dit is een relatief nieuw product en wordt steeds populairder. Het bereid u voor op het geluid van een hoortoestel en helpt u in de lastige situaties.