Hoe werkt het?

Er zijn veel verschillende hoortoestellen in veel verschillende prijsklassen. Om u te helpen bij het maken van uw keuze, hebben wij de keuzemodule ontwikkelt. U kunt hier alle verschillende opties aanklikken en meteen zien wat dat met de prijs doet.

Hoe wilt u uw hoortoestel aanschaffen
Als eerste kunt u kiezen waar het hoortoestel na aanschaf wordt aangepast. Wanneer u kiest voor ‘winkel’, dan wordt u gebeld voor een afspraak om in de winkel langs te komen voor een intake gesprek. Vervolgens passen we de hoortoestellen aan, maken we afdrukken van uw oren of een afspraak voor de aanpassing. Vervolgens komt u naar starten we een traject om de toestellen zo precies mogelijk in te stellen en sluiten de proef af, wanneer u tevreden bent.

Bij de keuze voor ’thuis’ kiest u voor een aanpassing aan huis. U krijgt een telefonische intake en wij komen vervolgens bij u voor de aanpassing van de toestellen, de tussentijdse controle en de eindcontrole.

Voor de derde optie werken wij samen met ‘nuhoren.nl’. Hier kunt u hoortoestellen rechtstreeks bestellen en krijgt u deze ingesteld op uw gehoor thuisgestuurd. U kunt het

toestel(len) een maand lang uitproberen, waarbij u ze ook eenmaal voor een herinstelling retour kunt sturen. Bij deze optie kunt u geen gebruik maken van de zorgverzekering, maar wel van zeer scherpe prijzen. Voor meer uitleg over nuhoren.nl verwijzen wij u graag naar de website.
(nuhoren.nl is wordt maandag 7 september gelanceerd!)

Audiogram / hoortest
Wanneer u kiest voor een audicien aan huis, hebben wij van u een audiogram nodig van een KNO arts. Het audiogram bestaat uit een hoortest met de pieptonen, een meting van de beengeleiding en een spraaktest. Vaak wordt hier door de KNO arts ook een recept bijgegeven. Ook kunt u uw oren laten testen door ons. Tijdens de test kunnen wij iets tegen komen, zoals een verschil tussen links en rechts, waardoor u alsnog eerst naar de KNO arts moet. Dit heeft te maken met de StAr regels waar wij ons aan houden. Omdat wij voor de hoortest bij u thuis komen, vragen we hiervoor wel een kleine vergoeding. U kunt een hoortest bestellen in onze webshop.

Categorie
Wanneer u gebruik wilt maken van een vergoeding van uw zorgverzekering, dan kunt u keizen voor categorie 1 t/m 5. U kunt heeft alleen recht op vergoeding wanneer u een gehoorverlies heeft van gemiddeld 35dB of meer en u in de afgelopen 5 jaar nog geen gebruik heeft gemaakt van deze vergoeding. De prijzen van deze categorieën zijn dus alleen mogelijk bij vergoeding.
Heeft u geen recht op vergoeding, maar wilt u toch een hoortoestel uit één van deze categorieën? Bel ons dan voor een offerte! 0514-76 90 26
Wilt u een absoluut top toestel? Kies dan voor een toestel uit ‘Privé aanschaf’. Hier vindt u de nieuwste en meest luxe hoortoestellen!